Helpen producten met Moringa Oleifera om meer eiwitten binnen te krijgen ?

28-04-2020 21:00

                                    
moringa oleifera

moringa-oleifera.
Producten met Moringa Oleifera bevatten geen goede voedingsstoffen, waaronder eiwitten en mineralen. Er zijn echter genoeg andere goedkopere producten die ook veel eiwit bevatten. Voorbeelden van eiwitrijke producten zijn vlees, vis, melk, kaas, eieren, peulvruchten en noten.Wat is Moringa Oleifera?

Moringa Oleifera is een boom die groeit in de tropen en ook wel 'wonderboom' wordt genoemd. De bladeren zijn het belangrijkste onderdeel van de boom. Deze bevatten veel goede voedingsstoffen, waaronder eiwitten en mineralen. In Zuidoost-Azië en Afrika worden de bladeren gegeten als groente of in poedervorm. In Nederland zijn de gedroogde, gemalen bladeren als thee, poeder of in capsules te koop bij drogisterijen of via het internet.


Wat blijkt uit onderzoek?

Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken bekend naar wat producten met Moringa Oleifera doen bij kanker. In Nederland zijn voldoende andere voedingsmiddelen met veel eiwitten te koop, waardoor het niet nodig is producten met Moringa Oleifera te eten. Bovendien zijn producten met Moringa Oleifera heel duur, en kun je dus beter kiezen voor een goedkoper alternatief. Lees hier meer over eiwitrijke producten.


Ons advies:

Neem geen producten met Moringa Oleifera om meer eiwitten binnen te krijgen. Er zijn genoeg andere eiwitrijke producten die je kunt eten om meer eiwitten binnen te krijgen.


Lees ook:

Eiwitrijke producten.


Voedingstips bij onbedoeld gewichtsverlies bij kanker.
Bron: www.voedingenkankerinfo.nl