Het boek: 'Borstkanker. Het is niet wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat!

01-04-2016 18:38


Auteur: Locus Animus.
Het boek: 'Borstkanker. Het is niet wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat!' gaat over de reis van het hoofd naar het hart, van wat naar hoe.


Niets blijkt in het leven te zijn, zoals het lijkt. Zeker niet na de confrontatie van een heftige gebeurtenis zoals borstkanker, waardoor de betrekkelijkheid van het leven erg tastbaar wordt en de dood je op één of andere manier dieper raakt dan ooit tevoren. En toch worden 'ongewenste' gebeurtenissen de meest waardevolle momenten en lessen.


Ongewenst tussen haakjes, want het is namelijk maar de vraag of het wel zo ongewenst is. Wat er in ons leven gebeurt is niet zozeer belangrijk, maar meer hoe we daarmee omgaan. Loslaten en meegeven, vertrouwen en steeds opnieuw accepteren blijken een waardevolle innerlijke houding te zijn om kracht te vinden en boven de meest moeilijkste levenssituatie(s) uit te stijgen, positieve veranderingen aan te trekken en zichzelf te transformeren.


Het boek beschrijft handreikingen uit eigen ervaring met aanvullingen vanuit psychologische en spirituele benaderingen. Directe levensvragen worden gesteld aan de schrijfster zelf en aan de lezer.


De schrijfster is beloond met goede recensies en reacties van lezers.


Het boek is te koop voor € 21,50 bij Bruna te 's Gravendeel.


Voor meer informatie kunt u via www.elizabeth-visser.nl  een email sturen.Bron: www.hetkompasonline.nl