Deel 1: Het verlies van mij vader door Kanker.

30-09-2014 19:03


Beste mensen mijn naam is Eddy.


Dit verhaal gaat over mijn pa,die aan Kanker is overleden op 1 0ktober 2007,zijn laatste maanden kan je hier lezen

Op 1 april 2007,komt mijn pa bij mij op bezoek met een slechte mededeling,Hij ik heb de diagnose slokdarm kanker, Mijn vrouw schrikte behoorlijk,na een leven,van hard werken in de bouw,en net in de vut.


Komt er iets op je af dat wil je echt niet weten,mijn Pa moest de eene week naar een Ziekenhuis Bloed onderzoek,foto"s enz zei konden hem meschien nog opereeren in het UZ Te Gent Belgie.


Maar helaas zijn er meer haarden,dus de operatie kon niet door gaan,onder tussen is  het Julie 2007,Pa Krijgt Morfine voor de Pijnnen en wordt bestraald in het Ziekenhuis in Vlissingen Zeeland.


Je zach die man Achteruit gaan,hij werd steeds magerder,een echte lijdens weg verschrikkelijk,dus slokdarm,had hij daarbij kwamen nog, prostaat en  in zijn been en voet,daar zat ook de Gevreesde Ziekte.


Huisarts op bezoek Eind Jullie,bij mijn pa die deelde mede dat hij de  kerst niet meer zou halen,mijn ma,over de rooie mijn Pa huilde veel,en bij mij en mijn vrouw,ging het ook niet in de koude kleren zitten. Wat je dan meemaakt als zoon is verschrikelijk en zeer verdrietig voor mijn,Ma en mijn Vrouw Pa gaat steeds verder achteruit,Morfine en tabletten worden opgevoerd.


September 2007 er wordt Thuiszorg ingeschakeld,Huisart komt regelmatig op huisbezoek Fijn voor ijn ma. zo deel 2 komt er aan hoor.


Bron:  Eddy Verkeste.