HET VOORLEESBOEK voor kinderen ( Aapje Papillon )

20-03-2019 17:40door Marco Hendriks.

en tekeningen Katrijn Jacobs.
Er was eens een aapje dat graag een vlinder wilde zijn. Elke dag droomde hij hiervan, maar hij veranderde helaas niet. Hoe kon hij van die mooie vleugels krijgen? Wat moest hij doen om te kunnen vliegen? Lees het ontroerende verhaal van Aapje Papillon.


Een initiatief van


download


www.werneruitvaart.nl

ISBN: 978-90-83002 101

€ 16.95
HET LEVENSVERHAAL van de familie Werner:

Het levensverhaal van de familie Werner is verdrietig, maar straalt tevens de enorme kracht uit, die een mens kan bezitten. Lianne, hun dertienjarige dochter en zus, overleed in 2002 aan de gevolgen van leukemie.


Er volgden jaren van rouw, maar tien jaar later moesten ze wéér de strijd aangaan. Niet alleen bij moeder Fraukje, maar ook bij hun neefje Ruben werd kanker gediagnosticeerd.


Zij vonden samen troost en steun bij 'Aapje', eenzelfde knuffelaapje dat Lianne door haar moeilijke uren, dagen, weken had gesleept.


Jaren later heeft auteur Marco Hendriks, ambassadeur van de Rotterdam Fund Racers, een fabel geschreven gebaseerd op het verhaal van 'Aapie' van Lianne: Aapje Papillon.


Het 40 pagina's tellende voorleesboekje vertelt het diepzinnige verhaal van een aapje dat zo graag een vlinder wilde zijn. De prachtige illustraties zijn verzorgd door Katrijn Jacobs.


De diep gekoesterde droom van de familie Werner gaat nu uitkomen. Niet alleen willen zij dat Lianne door middel van Aapje Papillon in veel harten blijft voortleven, maar schenken zij de opbrengst van het kinderboekje aan KWF, Alpe d'HuZes en KiKa, om ook andere gezinnen hiermee te steunen.


DE GOEDE DOELEN:

De opbrengsten van het kinderboekje Aapje Papillon worden gedoneerd aan goede doelen, zoals o.a. KWF, Alpe D'HuZes en KiKa.


BESTELLEN:

*** Levering vanaf 6 april 2019***


Steun de goede doelen KWF, Alpe d'HuZes en KiKA door het kinderboekje 'Aapje Papillon' al te bestellen via onze webwinkel www.adoremi-moments.nl


Of klik HIER 
winkelwagenBron: www.adoremi-moments.nl