Hospice De Bregthove in Schoorl.

05-07-2023 15:32

 

 

 

 

 

De Bregthoeve is een gastvrije en veilige zorglocatie voor mensen met een korte levensverwachting. De uitkomst kunnen we niet voor u veranderen, de weg ernaartoe wél. Wij geven u de (palliatieve) zorg en aandacht die u – en ook uw mantelzorgers – op elk moment nodig hebben. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. U houdt daarbij zelf zo lang mogelijk de regie.

 

Gemoedelijkheid en privacy:


Ons hospice ligt op een heerlijke, groene locatie, vlakbij de Schoorlse duinen. Elke cliënt heeft een comfortabel appartement met eigen entree en terras. U, uw familie en uw bezoekers hebben hier dus alle privacy. Ons team van verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers neemt graag de tijd om u goed te leren kennen en u thuis te laten voelen.

 

De gemoedelijk sfeer in De Bregthoeve nodigt u uit om te ontspannen en los te laten. Wij helpen u graag daarbij, met deskundige verzorging op maat en met kleine dingen die de dagen plezieriger maken.

 

Hospice De Bregthoeve maakt sinds 2021 – samen met Hospice Alkmaar en respijthuis ‘tHuis Lioba in Egmond-Binnen – deel uit van Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar.

 

 

 

 

 

Adres: 

Hospice De Bregthoeve

Voorweg 55

1871 CL Schoorl

E-mail: info@bregthoeve.nl

Tel: 072 – 509 18 15