Hospice de Vier vogels Rotterdam.

08-08-2014 18:22


Een huis met liefde en aandacht voor stervenden:

Hospice De Vier Vogels is een sfeervol en kleinschalig bijna-thuis huis in Rotterdam Delfshaven waar terminaal zieken hun laatste levensfase in alle rust en geborgenheid kunnen doorbrengen.

De meeste mensen sterven het liefst thuis, maar als dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, nemen de medische professionals en toegewijde vrijwilligers van De Vier Vogels de zorg graag op zich. De levensverwachting van onze bewoners is ongeveer drie maanden.


Hospice voor iedereen:

Het hospice is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, inkomen, huidskleur, geloof of levensbeschouwing.Kleinschalig en persoonlijk:

Het hospice biedt plek aan vier bewoners die elk een eigen comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet hebben. Door deze kleinschaligheid kunnen wij onze bewoners en hun naasten een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht bieden. 


Respijtzorg:

Om mantelzorgers even op adem te laten komen, biedt het hospice respijtzorg. De zorg voor de ongeneeslijk zieke wordt dan tijdelijk door professionals en vrijwilligers van het hospice overgenomen. Meestal duurt deze periode één tot drie weken, maar daarvan kan in overleg worden afgeweken.Contact: Hospice De Vier Vogels:

Mathenesserlaan 424b
3023 HE Rotterdam
Tel. 010 - 2449552
Fax. 010 - 2449554
e-mail: info@hospicerotterdam.nl  
website: www.hospicerotterdam.nl  


Bron:  www.hospicerotterdam.nl