Hospice IJsselthuis in Nieuwerkerk a/d IJssel.

12-10-2014 19:36

Ons hospice is voor ongeneeslijk zieke mensen die naar het oordeel van de behandelend arts nog slechts korte tijd te leven hebben. Wij gaan daarbij uit van een levensverwachting van drie maanden of minder. In het hospice bieden vrijwilligers zorg aan bewoners en hun mantelzorgers. Deze zorg is gericht op kwaliteit van leven en bestaat uit het geven van tijd, aandacht en het bieden van ondersteuning.

Voor iedereen:

Iedereen is welkom bij IJsselThuis, ongeacht afkomst, levensovertuiging, cultuur of financiële situatie. Wij richten ons vooral op de inwoners van de gemeenten Zuidplas en Capelle aan den IJssel. Ook inwoners van elders met familie in de regio kunnen een beroep doen op onze dienstverlening in het hospice, mits er geen wachtlijst is.

Geen bezoektijden:

Er zijn geen bezoektijden. Familie en vrienden en ook kinderen zijn altijd welkom, wanneer u dat wilt. U kunt in overleg bij ons blijven slapen. Of tegen een geringe prijs bij ons een maaltijd gebruiken. Wilt u zelf eten koken voor onze bewoner, dan kan dit natuurlijk ook. Spreek het dan even af met een van de vrijwilligers. Als familie kunt u ook helpen bij de verzorging van uw naaste. En wilt u als familie uw verhaal kwijt of wilt u gewoon even ontspannen? Dan staan onze vrijwilligers altijd klaar met koffie, thee en een luisterend oor.
 


Contact:

Hospice IJsselThuis
Batavierlaan 8
2912 SG Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180 - 391 306
E-mail: info@ijsselthuis.nl


Open Huis

Elke eerste dinsdag en elke derde donderdag van de maand is er van 14.00 tot 16.00 uur Open Huis. 


Bereikbaarheid:

Het hospice is gevestigd op loopafstand van het NS-station van Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook diverse bushaltes bevinden zich in de directe omgeving van het hospice.

Bankrekening: NL 25 RABO0396220258
BIC: RABONL2U
Fiscaal nummer: 812564480
Bron:  www.ijsselthuis.nl