Hospice Jasmijn in Harderwijk.

01-08-2023 12:03

 

 

 

Hospice Jasmijn:

 

Als thuis sterven niet mogelijk is.

 


Thuis in de vertrouwde omgeving is voor veel mensen de plaats waar ze willen zijn, ook als het levenseinde nadert. Toch zijn er soms omstandigheden waardoor dat niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als u alleen bent. Of als de zorg door naasten en hulpverleners thuis niet meer haalbaar is. 

 


Misschien vindt u het veiliger om in een omgeving te zijn waar u kunt rekenen op aandacht en specialistische zorg. Hospice Jasmijn Harderwijk biedt zo’n beschermende omgeving. Uw thuis kunnen wij niet evenaren, maar we streven ernaar dat u zich ‘als thuis kunt voelen’. Wij zullen u én uw naasten waar nodig ondersteunen en begeleiden, zodat u de rust en de gelegenheid hebt om uw laatste levensfase in te vullen zoals u dat wenst.

 

 

Hospice Jasmijn – onderdeel van Zorggroep Noordwest-Veluwe – biedt liefdevolle en deskundige zorg vanuit christelijke waarden en inspiratie. Onze zorg is gericht op allen die in aanmerking komen voor een opname in het hospice. ongeacht welke geloofsovertuiging of levensvisie u naleeft. Iedereen is welkom.  

 

 

 

 

Adres: 

Hospice Jasmijn

Sonnevancklaan 2,

3847 LC Harderwijk

Telefoon: (088) 056 3000 (tijdens kantooruren)

Telefoon: (088) 056 3598 (buiten kantooruren)