Hospice wassenaar in Wassenaar.

08-08-2023 16:06

 

 

 

 

 

Hospice Wassenaar is een Bijna-Thuis-Huis. Een huis met een warme sfeer, waar een liefdevol en veilig thuis wordt geboden aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn.


Ons doel is ongeneeslijk zieken in de laatste fase van hun leven zo comfortabel mogelijk op te vangen, te begeleiden en te verzorgen.

 

De zorg voor een ernstig zieke kan in de thuissituatie zo zwaar worden dat er sprake is van overbelasting. Ook kunnen er andere belemmeringen optreden waardoor het helemaal niet meer prettig is om thuis te blijven.


Opname in het hospice zorgt voor ontlasting van zorg voor uw naasten. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor écht contact, dat zo belangrijk is aan het eind van het menselijk leven.


De zorg wordt overgedragen aan gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen, het coördinatieteam en een grote groep vrijwilligers.

 

In het hospice zijn er geen vaste tijden bijvoorbeeld voor opstaan of naar bed gaan. Er zijn ook geen vaste bezoektijden. Het is aan de gast om aan te geven wat hij/zij wil, de verzorging wordt hierop zoveel als mogelijk afgestemd.

 

 

 

 

Adres:

Hospice Wassenaar

Kerkstraat 79 (naast de kerk)

2242 HE Wassenaar

Tel. 070 - 779 61 50