Informatieavond: Stoppen met roken? in Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk op 6 Sep 2016.

06-09-2016 19:15 Op dinsdag 6 september 2016 organiseert de Rookstoppoli van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk een informatieavond voor mensen die willen stoppen met roken. Stoppen met roken, veel mensen willen dat. Overweegt u dat ook? Bent u het zat om in weer en wind buiten te moeten roken? Kunt u uw geld wel beter gebruiken of wilt u van dat nare hoestje af?


Wilt u stoppen met roken, maar lukt het niet met een zelfhulpboek of onder begeleiding van uw huisarts met praktijkondersteuner? Dan bent bij de Rookstoppoli van het RKZ aan het juiste adres. Hier leert u waarom u rookt en wanneer u dat doet. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat u zelf wilt stoppen met roken, of het voornemen heeft om te stoppen.


Longarts Pauline Dekker (o.a. bekend van het boek 'Nederland stopt! met roken') en rookstopcoach Pauline Haasbroek, geven deze avond informatie over roken en stoppen met roken, met behulp van begeleidende (rookstop)specialisten en onze methode Optimale Interventie Strategie. Op deze avond komt ook een Rookstopper aan het woord.


De Rookstoppoli heeft een samenwerkingsverband met het Sport Medisch Centrum IJmond ( SMC) met als doel om gewichtstoename als gevolg van het stoppen met roken te voorkomen en tegelijkertijd te werken aan een gezonde en sportieve leefstijl. De Rookstoppoli maakt deel uit van de polikliniek Longgeneeskunde van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. 


Locatie en aanmelden:

Kom dinsdag 6 september 2016 naar het restaurant (2e etage) van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13 te Beverwijk.


Van 19.30 tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.15uur) kunt u gratis aanschuiven.


Klik hier voor het aanmeldformulier: https://www.rkz.nl/aanmelden_informatieavond_stoppen_met_rokenBron: www.rkz.nl