Lotgenotenbijeenkomst voor mannen met kanker onder begeleiding van Joost Joormann bij Toon Hermans Huis Maastricht. / Elke tweede donderdag van de maand.

11-01-2024 19:00

 

 

 

 

Inloopavond mannen met kanker:

 

Veel mannen vinden het lastig om over hun ziekte en de gevolgen daarvan te praten en richten zich liever op het vinden van oplossingen voor de problemen die ze van hun ziekte ondervinden.

 

Erover praten met lotgenoten kan echter veel nieuwe inzichten, herkenning en erkenning geven. In sommige gevallen kan het zelfs angst en onrust verminderen.

 

In het Toon Hermans Huis ontmoet men elkaar in een ongedwongen sfeer en kunnen onder het genot van een kopje koffie/thee ervaringen uitgewisseld worden.

 

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij, onder begeleiding van Joost Joormann, een inloopavond van 19:00 tot 21:00 uur aan de keukentafel in het Toon Hermans Huis Maastricht.

 

Naast serieuze onderwerpen is er tijdens deze bijeenkomsten ook ruimte voor humor en gezelligheid, want mannen blijven natuurlijk gewoon mannen, ook als ze aan een ziekte zoals kanker lijden.

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Wil je meer weten over deze bijeenkomsten?


Stuur dan even een e-mail naar: info@toonhermanshuismaastricht.nl of bel 043 362 10 00 of loop binnen in het Toon Hermans Huis.

 

 

 

 

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden bij de administratie van het Toon Hermans Huis Maastricht via tel.no. 043-3261000 of via mail info@toonhermanshuismaastricht.nl

 

 

 

 

Afmelden?

Mocht je alsnog verhinderd zijn, vinden wij het fijn ook daar een berichtje van te krijgen.

 

 
 
 
 

 

Kosten:

Gratis.

 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Maastricht,

Sint Servaasklooster 33,

6211 TE Maastricht.

Tel: +31 (0)43 326 1000

E-mail: info@toonhermanshuismaastricht.nl    

 

 

 

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuismaastricht.nl