Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem.

04-08-2022 15:38

 

 

 

 

SAMEN OMGAAN MET KANKER: HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?


Als je te maken krijgt met kanker, staat je wereld op z’n kop. Alles om je heen is anders. Zelfs de gewone dagelijkse dingen zijn ineens ongewoon geworden. Je bent van het ene op het andere moment terecht gekomen in een onzekere periode met veel verdriet en angst.


Het Inloophuis Oude IJssel is een huis voor mensen die leven met kanker. Je kunt er terecht voor een gesprek met een van de getrainde coaches; meedoen aan een ontspannende activiteit of lezing of gewoon komen voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.

 

 

LOOP GEWOON EENS BINNEN!


Zonder afspraak kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur weer bij ons binnenlopen voor een lotgenotencontact, een ondersteunend gesprek of gewoon voor een kopje koffie.

 

Om u een veilige omgeving te bieden, scannen wij bij binnenkomst uw CoronaCheck QR code. Beschikt u niet over een geldig vaccinatiebewijs of negatieve coronatest, dan wijzen wij u graag op onze digitale mogelijkheden.


Neem hierover contact met ons op via info@inloophuisoudeijssel.nl of bel ons op dinsdag, woensdag of donderdag: 0314-646024.

 

 

 

Adres:

Stichting Inloophuis Oude IJssel

Plantenstraat 2

7001 EZ Doetinchem

Tel: (0314) 646 024

E-mail: info@inloophuisoudeijssel.nl

Contactformulier: www.inloophuisoudeijssel.nl/contact

 
 
 
 

 

Inloophuis Oude IJssel is geopend op:

dinsdag, woensdag & donderdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.inloophuisoudeijssel.nl