Inloopochtend ProstaatKankerStichting in Bravis Ziekenhuis locatie Roosendaal op 6 Sep 2016.

06-09-2016 10:00



Route 94, locatie Roosendaal



De inloopochtend wordt gehouden op dinsdag 6 september 2016 van 10.00 tot 12.00 uur in de centrale hal, bij het Patiënten Service Bureau, route 94. U kunt bij de leden van de ProstaatkankerStichting terecht voor informatie, advies en om ervaringen te delen. Tevens is er voorlichtingsmateriaal beschikbaar.


Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen in Nederland en is vaak goed te behandelen. Klachten die bij prostaatkanker kunnen optreden zijn o.a. vaker moeten plassen, zowel overdag als 's nachts, pijn en een branderig gevoel bij het plassen, nadruppelen en/of een zwakke straal en troebele of bloederige urine. De stichting biedt lotgenotencontact, geeft voorlichting en behartigt de belangen van mannen met prostaatkanker en hun naasten.
 


Vragen:


Heeft u vragen met betrekking tot deze inloopochtend? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Patiënten Service Bureau, tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op nummer 088 - 70 68 576 of via e-mail psb.rsd@bravis.nl


U bent van harte welkom.



Bron: www.bravisziekenhuis.nl