Inloopochtend voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden in Haga ziekenhuis op 4 Okt 2016.

04-10-2016 10:00Het bestuur van de regio Zuid-Holland van de Stomavereniging organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het  Reinier de Graaf Gasthuis uit Delft en het Haga ziekenhuis uit Den Haag inloopochtenden voor stomadragers, hun partners en overige belangstellenden.


Deze inloopochtenden wordt gehouden van 10 tot 12 uur op:


Datum: Dinsdag 4 oktober 2016.


Locatie: Haga ziekenhuis, Leyweg 275 , 2545 CH Den Haag in het Restaurant Hagaplaza op de begane grond.


Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij u de gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie of thee en een koekje, in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. Ook uw partner is dus van harte welkom. De inloop is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Eventuele vragen van medische aard kunnen worden voorgelegd aan een van de stomaverpleegkun¬digen , die zal trachten bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

De Stomavereniging regio Zuid-Holland in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Reinier de Graaf en het Haga ziekenhuis.

Voor actuele informatie zie de website www.stomavereniging.nl  


Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Arie van Noordenne
Stomavereniging regio Zuid-Holland


Telefoon 0184 61 45 43 of  06-51 29 65 39


Email: aj.vannoordenne@gmail.com

 
Bron: www.reinierdegraaf.nl