KEER JE KANKERKANSEN: Wat de wetenschap ons leert.

31-10-2015 18:46


Productbeschrijving:

Weet u dat het drinken van minstens 4 kopjes koffie per dag bescherming geeft tegen (slok)darmkanker tot wel 40%? En dat sommige stoffen in omega-3 een risico zijn voor prostaatkanker en andere stoffen van dit voedingssupplement dit risico juist verlagen? Niet veel vrouwen beseffen dat hormoontherapie de kans op borstkanker iets verhoogt, maar baarmoeder- en slokdarmkanker verlaagt! Rokers die veel vitamine C slikken en broccoli eten, kunnen rekenen op een halvering van hun kans op longkanker! Dit en honderden andere wetenschappelijke ontdekkingen leert dat een kleine verandering van ons voedingspatroon en leefstijl de kans op kanker al vaak sterk verlaagt. Dus geen onrust zaaiende scans, zinloze diëten of dure supplementen.

Dit is de boodschap van dr. Konrad Kemagg's KEER JE KANKERKANSEN: Wat de wetenschap ons leert, waarin de nieuwste inzichten over de preventie van 15 meest voorkomende vormen van kanker voor een breed publiek toegankelijk zijn gemaakt.

Om het Boek voor € 19.95 te Bestellen Klik op de Volgende Link: https://www.uitgeverij-notitia.nl/product/keer-je-kankerkansen/


Bron: www.uitgeverij-notitia.nl