knuffel Buddy

04-03-2015 11:03

Een vriendje in moeilijke tijden:

Kinderen hebben met knuffels vaak een bijzondere band. Onze Buddy kan daarom een grote steun zijn voor een kind. Kinderen beschouwen onze Buddy vaak als een vriendje waar je op kunt vertrouwen dat hij gezelschap en steun biedt. Kinderen praten tegen Buddy om hun verhaal kwijt te kunnen. Het is een vriendje die hun helpt in periodes met veel stress of verdriet en met zijn aanwezigheid veiligheid en geborgenheid geeft. Daarnaast is onze Buddy lekker zacht en schattig en ontzettend leuk om mee te spelen.

Een knuffel is een cadeau waar een  kind altijd blij mee is.BUDDY BESTELLEN:

Buddy is ook een leuk cadeau ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis zoals geboorte en huwelijk. Maar ook verdrietige levensmomenten kun je opvrolijken door middel van ons knuffelvriendje. Buddy kost € 7,95.

Wij hebben geen webshop waar je Buddy kunt kopen. Onze Buddy past niet door de brievenbus. Dus kun je hem ophalen op verschillende adressen in Nederland. Die noemen wij Buddyhuizen.


Wil je 100 of meer Buddy's bestellen dan gaan we kijken wat de beste manier is om Buddy bij jou thuis te krijgen. Mail dan graag naar info@Knuffel-Buddy.nl


Voor meer informatie of  Buddy Bestellen mail naar info@stophersentumoren.nl 


Bronnen:  www.knuffel-buddy.nl  /  www.stophersentumoren.nl