Laurens Cadenza Centrum in Rotterdam.

21-06-2023 15:33

 

 

Laurens Cadenza Centrum:

 
 
Heeft u een levensbedreigende en/of ongeneeslijke ziekte en nog maar kort te leven? Vind, samen met uw naasten, warme en betrouwbare zorg bij Laurens Cadenza Centrum. U krijgt diverse vormen van zorg en ondersteuning op het gebied van palliatieve zorg. De kleinschaligheid van de afdeling zorgt voor een huiselijke sfeer. Teams van ervaren medewerkers, gespecialiseerde artsen en betrokken vrijwilligers bieden er professionele zorg, maar ook nabijheid en comfort. Cadenza Centrum is gesitueerd op de 2e etage van Laurens Antonius Binnenweg, een ruime sfeervolle locatie in het centrum van Rotterdam.
 
 
 
 

Waarom Laurens Cadenza Centrum?


Cadenza Centrum biedt alles op het gebied van palliatieve zorg:

 

  • Professionele medische, verpleegkundige en psychosociale zorg en begeleiding voor cliënten en hun naasten
 
  • Een afdeling met een warme huiselijke sfeer en voldoende privacy binnen een sfeervolle ruime locatie
 
  • Zorg die zoveel als mogelijk wordt afgestemd op ieders unieke wens
 
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten van Laurens Antonius Binnenweg, zoals het restaurant, Grand Café, stiltecentrum of de prachtige binnentuin met terras
 
 
 

Omgeving:

 

Laurens Antonius Binnenweg ligt in het centrum van Rotterdam, nabij een levendige winkelstraat met vele winkels en restaurantjes. Door de ligging en de grote tuin verblijft u toch in een rustige omgeving. De tram stopt op enkele minuten lopen en er is in de directe omgeving (betaalde) parkeergelegenheid. Er kan beperkt op eigen terrein geparkeerd worden. De locatie maakt door haar unieke ligging onderdeel uit van de buurt, waardoor ook wijkbewoners er graag komen.
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres: 

Laurens Cadenza Centrum

Nieuwe Binnenweg 33

3014 GC Rotterdam