Look Good Feel Better Workshop in BovenIJ Ziekenhuis op 12 september 2016.

12-09-2016 10:00

Tijdens een workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een "12 stappenplan". Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop van de workshop krijgt u een voor u samengesteld "productentasje" en een "stap voor stap instructieboekje" mee naar huis.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven voor haarwerken zoals mutsjes en shawls. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist. Verder zijn er ook een aantal (getrainde) vrijwilligers aanwezig.


Voor wie?

De workshops zijn bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (recent) na hun behandeling. Voor beiden zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels belangrijk. Het make-up gedeelte is een keuzeonderdeel dat vooral voor vrouwen is bedoeld.


Aanmelden:

U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw arts, verpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker.


Aanmelden kan met behulp van onderstaand formulier: https://www.bovenij.nl/4/Evenementen-overzicht/2016/WEBSITE-agenda-2016/Look-Good-Feel-Better-Workshops-2016/Look-Good-Feel-Better-Workshop-september-2016.html


Of persoonlijk bij de verpleegkundig consulent oncologie of via mail: lookgoodfeelbetter@bovenij.nl  Bron: www.bovenij.nl