Nieuwsbrief okt 2018.

14-10-2018 19:02

Onze eerste Moment4You momenten zitten erop en tot op heden hebben wij nog steeds alle dagen als een verrassing onze cliënten weten te overvallen hiermee. Het leverde de meest leuke reacties op, en dat is tenslotte waar wij het voor doen.


Daarnaast waren onze jaarlijkse Moment4Her en Moment4Him dag wederom een succes, en op beide dagen heeft iedereen met een glimlach naar huis gegaan.


Afgelopen maanden zijn er op onze website weer nieuwe bedrijven bijgekomen die onze stichting een warm hart toedragen. Wij willen nogmaals benadrukken dat wij beslist niet zonder hun ondersteuning kunnen en mede daardoor allerlei activiteiten en acties kunnen ondernemen.


De bezoeken van onze stichting op locatie zijn landelijk uitgebreid, dit betekent dat wij regelmatig onderweg zijn door heel Nederland om cliënten te voorzien van onze diensten.


Naast bedrijven werken wij steeds meer samen met neven projecten zoals, Als je leven omslaat, Figthing Cancer, Crea Power, Franjo Frog, allemaal één voor één gericht om onze doelgroep te steunen.


Binnen onze locatie is er door vrijwilligers hard gewerkt aan het renoveren van de toiletruimtes, onze dank is dan ook groot aan een ieder die dit heeft mogelijk gemaakt.


Wij kijken na maanden van organiseren uit naar ons eerste Moment4Youth, door afmeldingen zijn er op dit moment nog een aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden kan nog.


Houdt in de tussentijd onze website en social media in de gaten, regelmatig zijn er nieuwtjes en weetjes te vinden.Bron: www.hair4her.nl