PowerStrips.

02-10-2015 21:03Productbeschrijving:

PowerStrips zijn een 100% natuurlijk (kruiden)geneesmiddel. Ze zijn FDA listed, voorzien van het CE keurmerk en hebben het BSCG dopingvrij certificaat. PowerStrips kunnen werken als pijnverlichting, vaak al binnen 15 minuten. Daarnaast kunnen de PowerStrips een positieve werking hebben op laaggradige ontstekingsprocessen en stress gerelateerde problematiek. Maar ook ter ondersteuning na een chemotherapie of een operatie

De afgelopen periode hebben we ons vooral gefocust op de kracht van de PowerStrips. Hieronder vindt
u belangrijke informatie over dit product en hoe toe te passen.

PowerStrips kunnen pijn al in 15 minuten verzachten en kunnen het immuunsysteem door de mix van
ingrediënten snel en effectief versterken. Powerstrips gaan veel verder dan alleen het verlichten van pijn.


Waarom de PowerStrips zo uniek en revolutionair zijn?

1.    Ze zijn 100% natuurlijk.

2.    Ze kennen géén bijwerkingen.

3.    Ze zijn bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) aangemeld als klasse 1 medicijn.

4.    Ze kunnen pijn verlichten, vaak al binnen 15 minuten.

5.    Ze laten het immuunsysteem snel en effectief sterk in kracht toenemen waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kan worden gebruikt.PowerStrips bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten, namelijk:


Rode Koreaanse Ginseng: werkt pijnverlichtend, versterking immuunsysteem, anti-diabetische effecten, verbeterde werking van de lever, gunstig effect op de bloeddruk, anti-vermoeidheid, anti-stress effecten en anti-verouderende effecten.

Germanium: voor verhoging van de weefseltemperatuur t.b.v. betere doorbloeding en doorvoeding van de cellen (met zuurstof en voeding).

Zilverionen: antibacteriële en desinfecterende werking tegen virussen, bacteriën enschimmels.

Marine fytoplankton: dit is de basis van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke en hoogwaardige voedingsstoffen in biologische vorm zoals essentiële vetten en eiwitten, suikers, vitaminen en mineralen.


Hoe wordt de PowerStrips gebruikt?

1.    De huid goed reinigen en afdrogen. Let op: PowerStrips zijn niet waterdicht. Ze laten los en verliezen hun kracht indien ze in contact komen met veel water.  Tip: Plak de PowerStrip(s) direct na het douchen.


2.    Twee PowerStrips plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de PowerStrip(s) op, of  in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijkin de buurt van de te behandelen plek.


3.    Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen (ca. 2 liter water per dag).


4.    PowerStrips werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze
uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere PowerStrips.


In de meeste gevallen geldt: gebruik minimaal 3-4 maanden tot 12 maanden, zodat de weefsel zich kan herstellen, cellen zich vernieuwen, en functies verbeteren. Powerstrips mogen jaren gebruikt worden iedere dag of afwisselen met Solar strip. In principe maakt het niet uit waar jij je Power strip plakt, als jij het maar blijft plakken. Er geldt: PLAK OP JE PIJN of daar boven. Maar wil je snellere resultaten voor je klachten kan je altijd
overleggen met jouw Natuurgeneeskundige. Met iemand die verstand heeft van acupressuur/acupunctuur en meridianen. Of zoek soort gelijke info in je zoekmachine. Hier zien jullie adviezen van onze collega-therapeuten

Dr. Adam Saucedo heeft het over dat 1/3 van de mensen zullen direct of binnen uren verlichting merken • 1/3 van de mensen zullen resultaat hebben binnen uren tot dagen • 1/3 van de mensen zullen pas na dagen tot weken resultaat merken Als je nog geen resultaat hebt, heb je de PowerStrips niet lang genoeg gebruikt. Met de PowerStrips is het niet de vraag OF ze werken, maar WANNEER ze werken. Iedereen is anders en iedereen reageert anders op de PowerStrips


Meer informatie:

https://beautysalondello.fgxpress.com/-/fgx/powerstrips

https://beautysalondello.powerpatch.me/nl/


Bron: www.beautysalondello.nl