Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant.

11-02-2014 19:20
 

 In Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in MMC Veldhoven.

  
   

Op de afdeling waar uw kind is opgenomen wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een kamer in het Ronald McDonald Huis. Het ziekenhuis informeert of er een kamer beschikbaar is en kondigt uw komst bij het Huis aan.


 

Als u binnenkomt, wordt u ingeschreven, krijgt u een rondleiding en een kamer toegewezen. Per gezin is  één kamer beschikbaar. De kamers zijn groot genoeg om ruimte te bieden aan extra (kinder)bedden. De kamer beschikt over een badkamer, wifi en televisie.


 

Eigen en gemeenschappelijke ruimtes


 

Op uw kamer heeft u alle privacy. Andere gezinnen kunt u ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimtes van het Huis, zoals woonkamer, eetkamer en keuken. In de keuken heeft u kast- en koelkastruimte voor uw eigen boodschappen. Koffie en thee worden u in het Ronald McDonald Huis gratis aangeboden.


 

Tijdens uw verblijf doet u uw eigen was. Hiervoor kunt u kosteloos gebruik maken van wasmachines, drogers en wasmiddel.


 

Door zelf verantwoordelijk te blijven voor dagelijkse dingen als koken en wassen, gaat het leven ondanks alles een beetje door.


 

Steun aan vrijwilligers en ouders


 

Een Ronald McDonald Huis is veel meer is dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er steun bij het management en de vrijwilligers die er werken. Maar vooral bij andere ouders, die zich in dezelfde onzekere en moeilijke situatie bevinden.


 

Eigen bijdrage


 

Voor uw verblijf betaalt u een eigen bijdrage van slechts € 15 per overnachting. Deze eigen bijdrage wordt soms deels of volledig vergoed in uw aanvullende zorgverzekering. De werkelijke kosten van een overnachting liggen veel hoger.


 

Het verschil wordt betaald door donateurs en sponsoren.
 


Contact:

 

Postadres

De Run 4604
5504 DB Veldhoven

 

Telefoon

040 - 22 85 900


Bezoekadres

De Run 4604
5504 DB Veldhoven

 

Bankrekening

18.36.00.932
IBAN: NL24 RABO 0183 6009 32

BTW nr: 809567672


 

Bron:   www.kinderfonds.nl