Sigrids Garden in Emmen & Coevorden.

22-08-2022 16:29

 

 

 

 

 

 

U staat er niet alleen voor:

Van de ene op de andere dag kan het ineens uw leven beheersen, kanker. Zomaar. Omdat u zelf de diagnose kanker heeft gekregen. Of omdat uw partner of een andere naaste de ziekte heeft. Vanaf het moment dat kanker in uw leven is, moet u er maar mee omgaan. Ineens, zonder voorbereiding. En dat is moeilijk, want leven met kanker is niet vanzelfsprekend. Soms lijkt u er dan ook nog alleen voor te staan. Dat is niet nodig. Er is een plaats waar u terecht kunt voor een luisterend oor, adviezen van lotgenoten, informatie; Sigrid’s Garden.

 

 

De deur staat open:

Iedereen die met kanker te maken heeft, of heeft gehad, is welkom bij inloophuis Sigrid’s Garden aan de Weerdingerstraat in Emmen. We bieden op allerlei manieren begeleiding en ondersteuning aan mensen die kanker hebben. Of mensen die vroeger ziek zijn geweest en er juist nu over willen praten. Daarnaast zijn we er ook voor familieleden en partners, want de impact van kanker is ook groot op de naaste omgeving. Iedereen is daarom welkom bij Sigrid’s Garden. De deur staat letterlijk open voor iedereen.

 

 

Stap over de drempel:

Wilt u graag mensen ontmoeten die hetzelfde proces doormaken of doorgemaakt hebben? Met hen spreken? Mensen die ook onbeantwoorde vragen hebben over kanker of leven met kanker en dezelfde twijfels delen. Mensen die het ook moeilijk vonden om de stap over de drempel te zetten, maar toch de moed hebben gehad om binnen te komen?

 

 

U bent welkom bij ons!

Er zijn altijd goed opgeleide en gespecialiseerde vrijwilligers aanwezig voor een goed gesprek, een kop koffie en een steuntje in de rug. We zijn er ook voor u. 

 
 
 

 

 

Adressen:

Sigrids Garden

Weerdingerstraat 252C

7811 CL Emmen

Tel: 0591 648696 

E-mail: info@sigridsgarden.nl

 
 
 
----------------------------------------------------------
 
 
 
Nieuwe locatie per 30 september 2023.
 
 

Sigrids Garden.

Meindert van der Thijnensingel 4,

Coevorden.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Bron: www.inloophuisdecirkel.nl