Soorten Massage [ Massagepraktijk Blok te Woerden ]

28-06-2015 19:16

Ontspanningsmassage:

Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Heerlijk als u het druk heeft of erg gespannen bent.  Een ontspanningsmassage is zowel lichamelijk als geestelijk. Een goede ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, srimuleert de afvoer van het lymfevocht waarodoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassaga op de huid, waarbij er warme massage olie word gebruikt. De massage olie die ik gebruik is: Chemodol. Ik heb ze in de blauwe en rode variant. Blauw is een milde massageolie met een hoog olie gehalte en een neutrale geur. Rood: word veel gebruikt als massage olie bij warming up. Massage olie met warmte effect. Verbetert het doorbloeden.

Hotstone massage:

Het is masseren met warme stenen, een oud ritueel van vroeger en wat ze nu weer veel gebruiken. De massage word gegeven met afgeronde basaltstenen. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte zeer goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af kunnen geven. De grote van de stenen zijn verschillend. Ze varieren van 2 tot 12 centimeter

Sportmassage.


Babymassage.


Voor de Prijzen van diverse Massage's klik op de Volgende Link: https://www.massagepraktijkblok.nl/tarieven/


Bron: www.massagepraktijkblok.nl