Stichting Inloophuis Poppy's in Oosterhout.

15-08-2022 14:14

 

 

 

 

 

Over Stichting Inloophuis Poppy’s:


Wie zijn we?

Poppy’s is dé ontmoetingsplek voor mensen die geraakt zijn door kanker. Onze gasten wonen in de Amerstreek: de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg, Made of Oosterhout. Natuurlijk zijn ook mensen uit andere omliggende gemeenten van harte welkom, zoals Rijen, Dorst of Dongen. Onze naam is ontleend aan de klaproos.

 

Waarom bestaan we?

Poppy’s ondersteunt mensen die geraakt zijn door kanker op hun weg naar invulling van kwaliteit van leven.

 

Wat doen we?

We bieden een inloophuis waar je samen kunt zijn met mensen die weten wat je doormaakt. Ook organiseren we individuele of gezamenlijke activiteiten.

 

Vrijwilligers:

Onze gastvrouwen en gastheren zijn er voor de gasten. Zij zijn geen professionele hulpverleners, maar betrokken en getrainde mensen die je op je gemak stellen en een luisterend oor bieden. Zij hebben een gedegen basistraining gevolgd vanuit IPSO, de brancheorganisatie van inloophuizen en psycho-oncologische therapeutische centra. Met hun warme persoonlijkheid zorgen zij voor een goede sfeer. Zij kunnen zich inleven in de ervaringen van de gasten.

 

Dit zeggen onze gasten:

Het is alsof je in een warm nest komt. Je kunt praten over je ziekte, maar ook over andere dingen. Je pept elkaar een beetje op. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje: je wilt allemaal overleven.

 

Bij Poppy’s heb je een plek voor jezelf. Waar mensen zijn die begrijpen wat je hebt doorgemaakt. Je hoeft niets te vertellen. Maar als je wilt kan het wel.

 

 

 

 

 

Adres:

Stichting Inloophuis Poppy’s

Mathildastraat 69

4901 HC Oosterhout

E-mail: info@inloophuispoppys.nl

Telefoon Kantoo: 06 – 81 30 97 70

Contactformulier: inloophuispoppys.nl/contact/

 
 
 
 
 
 

 

Stichting Inloophuis Poppy's is geopend op:

dinsdag van 13:30 tot 15:30 uur


donderdag van 10:00 tot 12:00 en 13:30 tot 15:30 uur

 

 

 

 

 

 

Bron: www.inloophuispoppys.nl