Wij - Stichting BriBos Verwentasjes, kortweg Stichting BriBos - proberen zoveel mogelijk patiënten op de oncologieafdeling een rustmoment te geven. Dit doen wij door wekelijks verwentasjes uit te delen, een luisterend oor te bieden en door informatie te geven in het ziekenhuis MCH Westeinde in Den Haag. 


Hier beschikken wij over een eigen huis-/inloopkamer. Oncologiepatipatiënten en hun naasten kunnen hier binnenlopen voor een praatje, informatie of gesprekken met lotgenoten.


Ook is het altijd mogelijk om een afspraak voor een gesprek te maken.


De artsen in het MCH Westeinde verwijzen mensen naar ons of geven aan ons door welke patiënten een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mocht het voor een patiënt niet mogelijk zijn om naar ons toe te komen dan bezoeken wij de patiënt in het ziekenhuis of zelfs thuis.


Wij zijn afhankelijk van particulieren en bedrijven om de verwentasjes goed gevuld te krijgen. Dit kan door het beschikbaar stellen van producten of het geven van donaties.


Mocht u als particulier of bedrijf ons willen ondersteunen dan kunt u ons dit laten weten middels het invullen van het contactformulier: https://www.bribos.nl/contact-2/


Ook telefonisch contact opnemen, met Brigitte Bosman, behoort tot de mogelijkheden.


Samen kunnen we ervoor zorgen dat patiënten in een onzekere periode een verwenmoment krijgen met aandacht voor hun persoonlijke situatie en goede informatie.Bron: www.bribos.nl