Stichting De Maretak Veluwe in Harderwijk.

11-08-2022 15:37

 

 

 
 
 

 

 

De Maretak is er voor iedereen die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten.

 

Kanker heb je niet alleen; kanker raakt alle aspecten van je leven en daarmee ook de mensen in jouw omgeving. Het is dan belangrijk dat je ergens naartoe kunt waar je mensen ontmoet die je begrijpen. Een plek waar je, los van alle medische ballast, tot rust kunt komen of juist iets actiefs kunt doen. Zo’n plek wil Stichting De Maretak bieden. Een plek ook waar je jezelf kunt zijn en niemand iets hoeft uit te leggen.
 
 

De Maretak ontleent haar naam aan de geneeskrachtige plant maretak.


De maretak kent vele legendarische en magische toepassingen. Deze waren al zeer doeltreffend in andere tijden, maar tegenwoordig draait het in de geneeskunde vooral om wetenschappelijk verkregen resultaten. Er zijn inmiddels honderden wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de combinatie van maretak en chemokuur of bestraling en deze wijzen uit dat maretak inderdaad de genezing van kanker bevordert. Het doodt kankercellen en reguleert het immuunsysteem in de mens.
 
 

De doelstelling van De Maretak is:


het aanbieden van een steunpunt voor mensen met kanker en hun naasten.

De Maretak reikt mogelijkheden aan om een weg te vinden in het verwerkingsproces. Dat doen we bijvoorbeeld via het geven van voorlichting, het leggen van onderlinge contacten en het aanbieden van activiteiten.

 

 

 

 

Adres:

Stichting De Maretak Veluwe

Houtkamp 33

3841 XC Harderwijk

Tel:  06 41 82 98 87 

E-mail: info@demaretakveluwe.nl

Contactformulier: demaretakveluwe.nl/contact/

 
 
 
 
 

 

Stichting De Maretak Veluwe is geopend van:

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Bron:  www.demaretakveluwe.nl