Together in Friendship - Benefietfeest Heavensplace in de Maassilo in Rotterdam op 17 Sep 2016.

17-09-2016 22:00
Heavensplace_Factory010-620x912


Op zaterdag 17 september 2016 organiseert Together in Friendship HEAVENSPLACE in Factory010 in de Maassilo in Rotterdam.


Een scala aan DJ's brengen de lekkerste, hardste freestyle, oldschool en early rave beats zoals alleen in Rotterdam dat kan. Twee area's vol pure muzikale passie wat jullie maar naar één plek brengt...a true place called heaven!


Tickets kosten € 15,-.


Klik hier voor het bestellen van tickets: https://shop3.ticketscript.com/channel/html/get-products/rid/WRZK2XHW/eid/311408/date/2016-09-17/tsid/221217/sid/0/language/nl?expand=date%2Ctimeslot%2Cproduct


De line up zal worden samengesteld in samenwerking diverse partijen en artiesten afzonderlijk en wordt spoedig bekend gemaakt. Inmiddels hebben ruim 10 Dj's hun belangeloze medewerking toegezegd.


De volledige opbrengst van dit evenement zal ten goede komen aan de Daniel den Hoed Stichting voor nog meer onderzoek en het verbeteren van behandelmethoden van de genadeloze ziekte kanker.


tif


Together in Friendship:


Een internationaal gezelschap van Nederlandse en Schotse vrienden die een spontaan initiatief hebben laten uitgroeien tot een georganiseerd collectief. Een combinatie van vriendschap, plezier en passie toegepast in het leveren van een maatschappelijke bijdrage middels het steunen van goede doelen.


Geboren in 2013, voor het eerst tot stand gekomen in 2014 en inmiddels verworden tot een jaarlijks terugkerend evenement. De kracht van het evenement is de waarde van vriendschappen waarbij wij als groep meer bereiken dan een individu. Iedereen is dan ook welkom om met zijn of haar initiatief een bijdrage te leveren aan Together in Friendship.


We doen het immers samen. De basis van TIF is ieder jaar een georganiseerde reis naar Schotland waar de "vrienden" samen komen voor een weekend vol plezier en saamhorigheid. Gedurende het weekend zal in thuisbasis Glasgow een dance event plaats vinden genaamd Heavensplace waarvan de gehele opbrengst van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan goede doelen.


TIF is van mening dat ook de Nederlandse thuisbasis Rotterdam een "Heavensplace" nodig heeft gezien het feit dat TIF ambassadeur is van de Rotterdamse Daniel den Hoed Stichting, plus dat een dance event in Rotterdam bijdraagt aan de doelstelling het resultaat van het jaar daarvoor te verbeteren ten behoeve van de goede doelen.


Honderden feestgangers verzamelt, samen in vriendschap, dansend op de beats en melodieën van een diversiteit aan harde dance muziek. Eén grote familie waarbij passie, vriendschap en plezier samen komen op één plek.


Freestyle, één van de grootste muzikale stromingen binnen Nederland en inmiddels daarbuiten vertegenwoordigd de ziel van Together in Friendship.


Gegevens:

Begin:

17 sep - 22:00

Einde:

18 sep - 07:00

Locatie

Factory010

Maashaven Zuidzijde 1-2
Rotterdam.Bron:  www.danieldenhoedstichting.nl