Workshop "Look Good Feel Better!" Locatie Lucas op 27 Okt 2016.

27-10-2016 19:14
Negen keer per jaar is er op beide locaties van het Ommelander Ziekenhuis Groningen en het Refaja Ziekenhuis een workshop 'Look Good..Feel Better!' voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (recent) na de behandeling.

       

Waarom deze workshops


Naast lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.


Tijdens de workshops krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een '12 stappenplan'. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten.

       

Waar en wanneer


De workshop vindt plaats op 27 oktober 2016 op locatie Lucas in Winschoten van 10.00 tot 12.00 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


         

Aanmelden


U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw specialist, verpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker. Aanmelden kan bij de verpleegkundig specialiste of consulent oncologie of bij het personeel van de chemokamer.


U kunt zich ook aanmelden per e-mail: oncologie@ozg.nl

Vermeld in de e-mail bij het onderwerp: workshop 'Look Good..Feel Better!'.


       

Meer Informatie


De workshop is een samenwerkingsverband met het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Refaja Ziekenhuis, Patiënten Informatie Centrum en de Stichting Look Good..Feel Better!.

De Stichting Look Good..Feel Better! biedt ziekenhuizen de gelegenheid om patiënten workshops aan te bieden.


Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.lookgoodfeelbetter.nlBron: www.ozg.nl