Workshop Look Good....Feel Better - Zuwe Hofpoort ziekenhuis Woerden op: 19 Sep en 14 Nov 2016.

19-09-2016 09:45Speciaal voor vrouwen met kanker, tijdens of (kort) na hun behandeling in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, is er de workshop uiterlijke verzorging van de Stichting Look Good  ..Feel Better.Waarom een workshop:


Als gevolg van uw ziekte of de behandeling daarvan, kan uw uiterlijk veranderen.


Vaak gehoorde vragen en klachten zijn: "Mijn huid is schilferig en zeer droog geworden, hoe kan ik dit behandelen?" Door de chemo is mijn haar broos en dun geworden. Wat kan ik hieraan doen?" Hoe krijg ik meer uitdrukking in mijn
gezicht nu ik geen wenkbrauwen meer heb?".Programma:Tijdens de workshop krijgt u advies over huid- en haarverzorging. Vaak zijn  met eenvoudige tips en adviezen veel klachten te verbeteren of te camoufleren.


Onder begeleiding van een ervaren schoonheidsspecialiste gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde cosmeticaproducten. Tevens is er ruimte voor individuele vragen.

 


Producten en instructies:


Na afloop van de workshop krijgt iedereen een speciaal samengesteld "productentasje" en een "stap voor stap instructieboekje" mee naar huis.

 


Haarwerken:


Er is ook een haarwerker aanwezig die uitleg geeft over aanschaf, gebruik en onderhoud van haarwerken en alternatieven voor aarwerken. Ook hier kunt u terecht met uw vragen.Resultaat:


Zeer waarschijnlijk zult u ervaren dat extra aandacht voor het uiterlijk een goed gevoel geeft!Data 2016:


  • maandag 19 september 2016 van 09.45 tot 12.00 uur.


  • maandag 14 november 2016 van 09.45 tot 12.00 uur.Aanmelden en meer informatie:


Informatiebalie T 0348 42 74 46 (ma t/m vrij 09.00 - 16.00 uur)


Aanmeldformulier.


* Na aanmelding krijgt u een bevestiging van de oncologieverpleegkundige toegestuurd.


Twee weken voor de aanvang van de workshop wordt gekeken of het aantal deelnemers voldoende is en/of er nog deelnemers van de reservelijst geplaatst kunnen worden.Bron: www.zuwehofpoort.nl