Workshop ‘Tips en adviezen voor uiterlijke verzorging van mensen met kanker’ op 7 Sep 2016.

07-09-2016 10:00Naast de lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook het uiterlijk behoorlijk veranderen. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Veel gehoorde vragen en klachten zijn bijvoorbeeld: 'Mijn huid is schilferig en zeer droog geworden, hoe kan ik dit het beste behandelen?' 'Door chemotherapie is mijn haar broos en dun geworden, wat kan ik hier aan doen?' 'Hoe krijg ik meer uitdrukking op mijn gezicht, nu ik geen wenkbrauwen meer heb? 'Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft. Daarom wordt de workshop van Stichting Look Good Feel Better: https://www.lookgoodfeelbetter.nl/  in het ziekenhuis georganiseerd.


Doelgroep:

De workshop is bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (kort) na hun behandeling.


Aanmelden + Tel:

U kunt zich telefonisch aanmelden bij het secretariaat Faciliteiten van ma t/m vrij tussen 8.30-16.30 uur, tel. (050) 524 6290.


Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.


In de folder vindt u meer informatie over de opzet van de workshop: https://www.martiniziekenhuis.nl/Documents/Patientenfolders/Algemene%20folders/899907%20workshop%20Look%20Good...Feel%20Better.pdfBron: www.martiniziekenhuis.nl