André van Duin behandeld in Antoni van Leeuwenhoek na twee verdachte plekjes op longen.

26-08-2023 16:42

 

 

Auteur: Showredactie - ad.nl/show

 

 

André van Duin.

André van Duin. 

BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

 
 
 
 
 
 
 
 
André van Duin is recent weer bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, dat gespecialiseerd is in de behandeling van kanker. Dat vertelt de komiek en presentator zaterdag 26 Aug 2023 in De Telegraaf. De reden was dat er twee verdachte plekjes op zijn longen waren ontdekt.
 
 
Van Duin beklemtoont in de krant dat ‘het gevaar weer geweken is.’ ,,Je ziet: ze houden me goed in de gaten.’ Volgens de Omroep MAX-coryfee is er ‘niets meer aan de hand en moet niemand zich zorgen maken.’ Deze week begint een nieuw seizoen van het programma Denkend aan Holland. Daarnaast is hij bezig met de opnames van een nieuwe reeks Heel Holland Bakt.
 
 
Van Duin werd bijna drie jaar geleden ook behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, toen vanwege darmkanker. Hij onderging toen een aantal chemokuren en werd vervolgens geopereerd.
 

In beide gevallen maakte Van Duin het nieuws bewust pas bekend na de behandeling. ,,Ik heb graag dat mensen om me moeten lachen”, zei de komiek toentertijd. ,,En niet dat ze, wanneer ze me zien, meteen denken: ach goss, zijn man dood, zijn vriendin Corrie van Gorp en nu zelf ook nog kanker. Dan word je zo’n zielige, oude komiek.”

 

 

 

Bron: www.ad.nl