Ann Van den Broeck deelt goed nieuws: “Ik ben kankervrij”.

13-01-2024 17:59
 
 
 
 
Auteur: Redactie - hln.be/showbizz
 
 
 
 
 
Ann Van den Broeck
Ann Van den Broeck.

Foto: Sofie Coreynen  Instagram @annvandenbroeck13

 
 
 
 
 
 
BV - Emotioneel moment in het Sportpaleis. Tijdens de afscheidsconcerten van #likeme deelt Ann Van den Broeck (47) goed nieuws over haar gezondheid. “Vandaag sta ik kankervrij op het podium”, vertelt ze de aanwezigen. Van den Broeck kreeg in de zomer van 2022 te maken met borstkanker.
 
 
Het was een moment dat de hele zaal aangreep. Tijdens het nummer ‘Afscheid nemen bestaat niet’ kwam Ann Van den Broeck, omgeven door een wolk van glitters, neergedaald uit de nok van het sportpaleis. Dat nummer zong ze samen met Pommelien Thijs, haar dochter in de populaire Ketnetreeks met wie ze daarin emotionele scènes speelde. In de serie overleed Ann Van den Broeck immers aan de gevolgen van kanker, maar dit keer had ze beter nieuws. “Niet alle verhalen lopen slecht af”, klonk het door de speakers. “Vandaag sta ik kankervrij op het podium van het Sportpaleis.” Waarop de zaal in juichen uitbarstte.
 
 
De actrice kreeg in de zomer van 2022 te maken met borstkanker. Ze onderging chemo en in december van vorig jaar gaf ze nog een laatste update over haar gezondheidstoestand. “Ik ben nog steeds in revalidatie en luister goed naar mijn lichaam”, schreef ze toen op sociale media. “Wat ben ik blij met de vooruitgang die ik boekte de afgelopen weken en maanden. Ik botste vaak op grenzen, maar juist daardoor boekte ik vooruitgang, denk ik. Ik ben nog lang niet waar ik wil/moet zijn, maar ik ben geduldig. Alles op zijn tijd, alles komt goed.”
 
 

 

KIJK HIER. Showbits spreekt met Ann Van den Broeck bij de start van haar eerste productie na de ziekte.

 
 
 
 
 
 
Bron: www.hln.be