Baywatch-actrice Nicole Eggert heeft spijt van borstimplantaten.

28-01-2024 16:45

 

 

Voormalig Baywatch-actrice Nicole Eggert (52), die onlangs bekendmaakte dat ze borstkanker heeft, zegt dat ze spijt heeft dat ze op haar achttiende haar borsten heeft laten vergroten. Naar eigen zeggen deed ze dit, omdat ze door haar rol in de populaire serie heel erg zelfbewust werd van haar lichaam.

 

 

Foto: GETTY IMAGES.

 

 

 

 

 

„Ik kijk tegenwoordig naar al die jonge meiden en denk: ’Laat alsjeblieft je lijf met rust!’”, vertelt ze zaterdag aan People. Terugkijkend naar haar jongere jaren, zegt ze: „Maar wanneer je je badpak moest aantrekken en je zo plat bent denk je.. wat is dit? Er is niets wat je daar aan kan doen, niets waarmee je het kan opvullen.”

 

Tijdens een opnamepauze van de serie besloot ze om borstimplantaten te nemen. „Nu heb ik er spijt van. Het was een domme beslissing van een achttienjarige”, aldus Nicole. Later is ze nog een paar keer onder het mes gegaan om haar borsten te vergroten, tot de laatste keer in 2015, toen liet ze haar borsten verkleinen.

 

Ook zegt ze in hetzelfde interview dat ze op die leeftijd zowel fysiek als mentaal eigenlijk niet klaar was om dagelijks in een badpak op de set te verschijnen. De eerste dag was zelfs een verrassing voor haar, omdat ze zegt dat ze niet wist dat ze in Baywatch zou spelen. Nicole dacht namelijk dat ze een rol kreeg in een spinoff-serie over middelbare scholieren in Malibu.

 

Eerder deze maand maakte Eggert bekend gediagnosticeerd te zijn met borstkanker.

 

 

 

Bron: www.telegraaf.nl/entertainment