Bijzonder bezoek voor de Vlaardingse Boei.

19-08-2023 17:04

 

 

Auteur: Redactie - vlaardingen24.nl/nl/nieuws/gezond

 

 

 

 

 

 

VLAARDINGEN - Als kanker in je leven is, is dit ingrijpend voor patiënten en hun naasten. Een luisterend oor en een plek waar contact kan worden gelegd met gelijkgestemden is belangrijk. Een plek waar gasten even zichzelf kunnen zijn, los van alle medische ballast en medische keuzes die gemaakt moeten worden. Die gasten kunnen terecht in de Vlaardingse Boei. Vanuit een centraal punt op de Hoogstraat in Vlaardingen en vanuit veiligheid, wordt actief de verbinding gezocht met de samenleving. Je staat er niet alleen voor.

 

 

De Vlaardingse boei krijgt op donderdag 21 september 2023 hoog bezoek. Om 12.00 uur zal Rob van Hoogdalem met zijn tractor en wagen vol kaas op de Hoogstraat 168 arriveren. 

 

Rob van Hoogdalem vertrOK op 6 mei 2023 voor een tocht van vijf maanden door heel Nederland. 

 

Hij eindigt op 30 september 2023 bij zijn thuisbasis, het Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker in Woerden.

 

Met zijn antieke tractor met daarachter een speciaal ontworpen huisje doet hij elke gemeente in Nederland aan. Ook hoopt hij u via zijn vlog diverse Centra voor leven met en na kanker te kunnen laten zien die Nederland rijk is. Daarnaast verkoopt hij ook kaas voor tien euro per kilo. Dit zijn Goudse belegen kazen van 12 kilo. Wie een halve kaas van 6 kilo wil kopen, is ook van harte uitgenodigd dit te doen. De opbrengst gaat naar de centra die meedoen aan de actie.

 

De Vlaardingse Boei zou het ontzettend leuk vinden als ook jij/u bij ons langskomt. En misschien onder het genot van een hapje en drankje ook een stukje kaas bij Rob koopt?!  Een gedeelte van opbrengst van de verkoop is immers voor de Vlaardingse Boei.

 

 

 

Bron: www.vlaardingen24.nl