Bonte stoet aan motoren trekt zaterdag 3 Juni 2023 door Ommen en omgeving.

31-05-2023 18:27

 

 

Auteur: Niels Meijerink  - ad.nl/dalfsen

 

 

Tijdens de Vechtgenotenrit kunnen personen die direct of indirect te maken hebben met kanker meerijden op trike, zijspan of motor.

Tijdens de Vechtgenotenrit kunnen personen die direct of indirect te maken hebben met kanker meerijden op trike, zijspan of motor. 

Foto: GinoPress B.V.

 
 
 
 
 
 
 
Het Vechtdal staat zaterdag 3 juni 2023 in het teken van de Vechtgenotenrit. De elfde editie van de rit voor kinderen en ouders die direct of indirect met kanker te maken hebben doet Ommen, Beerzeveld, Lemele en Dalfsen aan.
 
 
 
De Vechtgenotenrit gaat zaterdag om 10.00 uur van start. Het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg in Ommen fungeert daarbij als startpunt. Van daaruit is er een route uitgezet in de omgeving van Ommen. Kinderen en ouders die direct of indirect met kanker te maken hebben mogen tijdens deze rit op een trike, zijspan of een solomotor meerijden.
 

Omstreeks half elf passeren zij de bebouwde kom van Beerzerveld, waarna de stoet de route vervolgt in de richting van Hancate en Lemele. Na de lunch wordt, rond kwart voor twee, de bebouwde kom van Vilsteren gepasseerd, waarna de Vechtgenotenrit verdergaat in de richting van Dalfsen.

 

 

Rondje door het centrum:

 

Rond half vier komt de rit via de Balkerweg aan in Ommen en volgt een ronde door Dante Noord en Dante Zuid. Via de Danteweg rijdt de stoet door naar de Vechtkade en wordt er een rondje gemaakt door het centrum van Ommen. Daarna rijden de motoren door de Zeeheldenbuurt en Strangen en gaan zij via de Coevorderweg over de Hessel Mulertbrug naar het Vechtgenotenhuis.
 
 
 
 
 
Bron: www.ad.nl