BZV-deelnemer Piet geeft gezondheidsupdate over Anke.

29-11-2023 18:46

 

 

 

Daags na het slot van Boer zoekt vrouw komt deelnemer Piet met nieuws over de gezondheid van ’zijn’ Anke die onlangs te horen kreeg dat ze borstkanker heeft.

 

 

Piet en Anke vonden niet de liefde bij elkaar, maar kregen door Boer Zoekt Vrouw wel een goede vriendschap.

Foto:  KRO-NCRV.

 

 

 

 

 

 

Tijdens de opnames van Boer zoekt vrouw verloor de in Duitsland woonachtige Piet zijn hart aan briefschrijver Anke. De liefde leek in eerste instantie wederzijds, al was na de citytrip al snel duidelijk dat hun klik vooral vriendschappelijk was.

 

Een andere reden voor het stranden van de prille relatie was het feit dat Anke de diagnose borstkanker kreeg waardoor er voor romantiek even geen plaats was in haar leven. Wel was er ruimte voor Piet die als goede vriend contact blijft houden.

 

Op de website van Boer zoekt vrouw vertelt Piet hoe het nu met Anke gaat. De berichten zijn positief. „Het gaat gelukkig steeds beter met haar en het gaat echt de goede kant op. We spreken elkaar heel veel. Sowieso belden we altijd de dag na de uitzending met elkaar. En we blijven elkaar ook nog gewoon zien.”

 

 

Standby:

Zelf zit Piet voorlopig niet op een nieuwe relatie te wachten. „Het is nog zo vers en ik wil eerst het hele avontuur even goed laten bezinken. En ik wil het nu ook niet negatief zien, dat ik geen relatie heb. Ik ben juist heel dankbaar dat ik er zo'n bijzondere vriendschap aan heb overgehouden.”

 

 

 

 

Bron:www.telegraaf.nl/entertainment