Eerste belichte komkommers voor KiKa.

13-11-2023 17:31
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Op 9 november 2023 was het weer zover: The Greenery veilde de eerste doos belichte komkommers voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). The Greenery Teler-Qcumber Optimize Nature kocht samen met The Greenery deze eerste doos komkommers voor
 

€ 1.200. Ieder kind kankervrij, dat is waar KiKa zich voor inzet. En dat is een doel dat The Greenery een warm hart toedraagt.
 

Na een winter zonder belichte teelt komkommers ging Qcumber Optimize Nature afgelopen donderdag eindelijk weer in productie. Na uitdagende tijden omtrent alle energieperikelen is het gelukkig, dankzij full-led belichting voor komende winter gelukt om toch weer in productie te komen.

 

Qcumber is bij de start van dit winterseizoen overgegaan op de nieuwe full-led belichting. Met de overgang naar led kunnen zij 30% meer licht toevoegen aan het gewas. En, tegelijkertijd maar liefst 20% elektriciteit besparen ten opzichte van de oude installatie met SON-T-verlichting. Hiermee zetten zij een volgende stap richting de levering van een duurzame kwaliteitskomkommer die voor The Greenery-klanten de gehele winter beschikbaar is.
 

 

Voor meer informatie:

 

Nick Rietveld

The Greenery Growers

Mobiel: +31 6 27 02 61 00

E-mail: n.rietveld@thegreenery.com

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.groentennieuws.nl