Fitnessgoeroe Richard Simmons (75) lijdt aan huidkanker.

21-03-2024 17:06

 

 

Van onze redactie - ditjesendatjes.nl

 

 

Foto ANP.

 

 

 

 

Richard Simmons heeft huidkanker. Dat maakte de 75-jarige fitnessgoeroe bekend in een lang bericht op Facebook.

 

Simmons beschrijft hoe hij een “gek bobbeltje” onder zijn oog liet nakijken door zijn dermatoloog. “Ik zat in zijn stoel en hij keek me aan door een vergrootglas. Hij zei dat hij het eraf moest schrapen en onder de microscoop moest leggen”, zegt Simmons. “Nu word ik een beetje nerveus. Twintig minuten later komt hij terug en zegt hij het k-woord: je hebt kanker.”

 

Eerder deze week deelde Simmons nog een cryptisch bericht waarin hij al leek te suggereren dat hij ziek was. “Ik heb nieuws, wees alsjeblieft niet verdrietig: ik ben… stervende. Ik kan jullie gezichten nu al zien. De waarheid is dat we allemaal stervende zijn. Elke dag die we leven, komen we dichter bij onze dood. Waarom vertel ik jullie dit? Omdat ik wil dat jullie iedere dag ten volste van het leven genieten. Sta ’s morgens op en kijk naar boven… tel je zegeningen en geniet.”

 

Zijn eerste bericht deed veel stof opwaaien en maakte dat fans van Simmons zich erge zorgen maakten over zijn gezondheid. Niet veel later reageerde de Amerikaan op zijn post door te zeggen dat er niets aan de hand was. “Sorry dat zo velen van jullie zo ontdaan raakten door mijn bericht. Zelfs de pers heeft contact met me opgenomen”, schreef de fitnessgoeroe die in 2014 uit de publiciteit stapte. “Ik ben niet stervende. Het was een bericht over hoe we iedere dag die we hebben moeten omarmen. Sorry voor deze verwarring.”

 

 

 

Bron: www.ditjesendatjes.nl