Heftige week voor Over Mijn Lijk-Eva: MRI-uitslag bekend.

18-01-2024 17:50

 

 

 

Eva Hermans-Kroot, die te zien is in het huidige seizoen van Over Mijn Lijk, heeft uitgezaaide longkanker en wordt niet meer beter. Er stond een nieuwe MRI-scan op de planning (zie video) en daar deelt zij nu de uitslag van op haar Instagram.

 

Het wachten op de uitslag - die ze eigenlijk pas eind deze week zou krijgen - was zenuwslopend, maar vandaag krijgt Eva goed nieuws. "Jeah, taart! Want de uitzaaiingen in mijn hoofd zijn stabiel! Er was een klein vreemd iets te zien, maar dat kon ook een vaat zijn", schrijft ze. Vrijdag moet zij nog wel een bezoekje brengen aan de oogarts wegens een onscherp oog.

 

 

WhatsApp Image 2024-01-16 at 16.22.38

 

 

 

Spannend:

Eva sprak eerder haar zenuwen uit. "Ik kan elk moment een telefoontje ontvangen van mijn arts", liet ze haar volgers weten. "Ik hoop dat het zo snel mogelijk komt, maar ik verwacht eind van deze week."

 

Ziek:

Onlangs deed Eva bij LINDA.meiden haar verhaal. Het begon allemaal in het voorjaar van 2021, toen ze een bult in haar nek voelde. "Het bleek dat ik longkanker had... Ik kreeg te horen dat er geen mogelijkheid meer was dat ik beter zou worden."

 

In oktober 2022 kreeg Eva nog slechter nieuws te horen. Ze kreeg te horen dat ze uitzaaiingen in haar hoofd had, waardoor ze nog maar acht maanden te leven had. Maar daar zit ze nu dik overheen, zo deelde ze onlangs op haar Instagram.

 

 

 

Bron: www.shownieuws.nl/entertainment