Help de Stichting Vrienden van Anna Hospice.

22-07-2023 17:39

 

 

 

Bestuur 2023

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Anna Hospice.

Vlnr: Wim van Meijl, Anke de Heer, Petra van de Wetering en Frank van Ballekom.

 

 

 

 

 

Schijndel - De Stichting Vrienden van Anna Hospice is sinds de oprichting in 2019 van Anna Hospice in Wijbosch actief om het verblijf van de gasten in het hospice zo aangenaam mogelijk te maken. Het hospice staat open voor mensen vanaf 18 jaar die ongeneeslijk ziek zijn en een levensverwachting hebben van minder dan 3 maanden. Doorgaans verblijven er 3 tot 5 gasten. Mensen uit de hele regio zijn welkom.

 

In deze terminale fase is het van belang het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, gelet op de omstandigheden. Dit zit vaak in kleine dingen, zoals een bloemetje op tafel, maar ook grotere, denk aan een gezellige inrichting. De vriendenstichting draagt hieraan bij.

 

Onlangs heeft de stichting nog een veranda aangeschaft, een fijn plekje om buiten te zitten. Er zijn zo’n 25 vrijwilligers actief in het hospice. Het werk van de vrijwilligers is van groot belang om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vandaar dat de stichting ook zorgt voor scholing en waardering voor vrijwilligers.

 

 

Draagt u Anna Hospice een warm hart toe?


De Stichting Vrienden van Anna Hospice ontvangt giften van nabestaanden van overleden gasten, van ondernemers en van mensen die het hospice een warm hart toedragen. Op deze manier kan de stichting haar belangrijk werk doen. Kijk op www.vriendenannahospice.nl/steun-ons voor meer informatie. Iedere gift is welkom.

 

 

Vrijwilliger worden?


Maar ook als vrijwilliger verwelkomen we je graag. Tamara Aerts, verpleegkundige palliatieve zorg, kan je er alles over vertellen. Kom eens een dagdeel meelopen en maak kennis met het fijne team van vrijwilligers en medewerkers. 

 

 

Wil je meer weten? Stuur een berichtje naar tamara.aerts@laverhof.nl en zij neemt contact met je op.

 

 

Een hartelijke groet namens de vriendenstichting.

 

 

 

Bron: www.tvschijndel.nl