Help Martijn in zijn strijd tegen kanker.

27-09-2023 17:36

 

 

• Martijn in betere tijden, gelukkig is er een inzamelingsactie voor hem gestart.

Martijn in betere tijden, gelukkig is er een inzamelingsactie voor hem gestart. 

Foto: aangeleverd.

 
 
 
 
 
 
 
DEIL •  Martijn van Gool is 36 jaar en heeft enkele maanden geleden te horen gekregen dat hij uitgezaaide kanker heeft. De prognose is dat hij nog slechts maanden tot enkele jaren te leven heeft. Zijn vrienden en familie zijn een inzamelingsactie gestart met als doel Martijn zijn geldzorgen te ontnemen.
 

Pechvogel Martijn heeft al eerder een zeldzame kankervariant overwonnen, namelijk een Sacraal chordoom. Na een intensieve behandeling en operatie krabbelde hij weer op, maar het leven had nog meer beproevingen voor hem in petto.

 

 

Kampeerbus:

 
Net toen het beter leek te gaan, ging het slechter met zijn vader, die uiteindelijk overleed na een langdurige ziekte. Deze emotioneel belastende periode, gecombineerd met de fysieke en emotionele nasleep van zijn eigen ziekte, leidde bij Martijn tot de diagnose Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) met een depressie.

Maar ondanks deze moeilijkheden vond Martijn liefde en verloofde hij zich. Samen met zijn vriendin droomden ze van een toekomst met een eigen camper. Ondanks zijn financiële uitdagingen als gevolg van een WIA-uitkering, leende hij geld en kocht een bescheiden kampeerbus.

 

 

Noodlot:


Helaas sloeg het noodlot opnieuw toe. De kanker keerde binnen een jaar terug, verspreid over meer dan 20 plekken in zijn lichaam. Martijn’s prioriteiten zijn nu eenvoudig: kostbare momenten delen met familie, vrienden en zijn verloofde. Maar hij wilde toch ook zijn droom van een camperreis vervullen voordat de ziekte hem verder beperkt.

 

Die camperreis begon echter met een zware tegenvaller. De camper brak onderweg en de reparatiekosten bedragen bijna € 5.000,-. Martijn staat er helaas nu alleen voor in deze financiële uitdaging, gezien zijn relatie ook eindigde na de reis.
 
 

Geldzorgen:

 

“Voor onze vriend, zoon, broer Martijn van Gool starten wij een crowdfundactie. Hij ervaart zorgen rondom de reparatie van de bus en het afbetalen hiervan. Ook wil hij graag alles zo goed mogelijk achterlaten voor zijn moeder en broertje als hij er niet meer is. Zijn uitvaartverzekering is ook niet geheel dekkend.”
 

Aldus luidt de campagnetekst die bij de actie geschreven is op de populaire crowdfundings-site van ‘Gofundme’. 

 

 

Met de inzamelingsactie is inmiddels al ruim € 13.000 opgehaald. Het streefbedrag is € 30.000.

 

 


Doneren kan via: gf.me/v/c/gfm/steun-martijn