Hospice Bardo nu ook eigenaar van eigen gebouw in Hoofddorp. ’Continuïteit van palliatieve zorg in Haarlemmermeer gewaarborgd’.

22-07-2023 17:48

 

 

Auteur; Jacco van Oostveen - noordhollandsdagblad.nl

 

 

Hospice Bardo in Hoofddorp.

Hospice Bardo in Hoofddorp.

 

 

 

 

 

 

De Stichting Vrienden van Hospice Bardo heeft het hospice aan de Burgemeester Jansoniushof in Hoofddorp aangekocht. Daardoor heeft Stichting Hospice Bardo de locatie nu in eigen beheer.

 

De afgelopen tien jaar huurde Bardo het onderkomen, waar zorg wordt geboden aan mensen die zich in de laatste levensfase bevinden. ’Met de aankoop verzekert Hospice Bardo zich van de vertrouwde locatie waar de gespecialiseerde palliatieve zorg optimaal geboden kan worden’, laat de stichting weten.

 

’Met de aankoop van de locatie creëert Bardo voor haar organisatie een situatie waarin zij enerzijds grip houdt op een optimale huisvesting voor haar dienstverlening en anderzijds een betaalbare huisvesting, passend binnen haar bedrijfsvoering. Hierdoor blijft de continuïteit van de palliatieve zorg door Bardo in de Haarlemmermeer gewaarborgd’.

 

 

De Tekst gaat verder onder de Foto: 

 
 
Hospice Bardo in Hoofddorp.
 
Hospice Bardo in Hoofddorp.

Foto Marianne vd Kreeke.

 
 
 
 
 
 
 
 
Over het aankoopbedrag en de verkopende partij worden geen mededelingen gedaan.
 

De locatie aan de Burgemeester Jansoniushof 11 in Hoofddorp is een verblijfsvoorziening waar een team van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers 24 uur per dag palliatieve zorg biedt aan haar patiënten. Het hospice is gelegen nabij het centrum van Hoofddorp, omgeven door een groene tuin en de Geniedijk.

 

Hospice Bardo werd opgericht in december 2001 en startte haar werkzaamheden op het terrein van verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp. In het hospice met tien ruime kamers kunnen patiënten al dan niet samen met een partner verblijven.

 

 

 

 

Bron: www.noordhollandsdagblad.nl