'Ik gun alle vrouwen met diverse vulva ongemakken de lingerie van Pavone Lingerie'.

16-11-2023 18:09

 

 

 

 

 

Op de Olijf Congresdag was Pavone Lingerie aanwezig op de informatiemarkt. We hoorden veel positieve reacties op de producten van Pavone Lingerie en hebben gevraagd of zij wat over zichzelf willen vertellen. Daarnaast vertelt lotgenote Martha waarom zij de producten van Pavone Lingerie zo prettig vindt én er is een mooie kortingscode voor vrouwen van Olijf!

 

 

Pavone 1 Groot      Pavone 2 Groot

 

 

 

Het verhaal achter Pavone:


"Mijn naam is Janneke Schellekens, 39 jaar en woon in Rotterdam, samen met mijn man en 4 kinderen. Als jong meisje droomde ik over een baan binnen de fashionindustrie, maar ik ging pas op mijn 35e studeren aan de mode academie. Ik durfde pas echt mijn dromen na te jagen toen mijn moeder heel onverwacht kwam te overlijden. Ik gaf mijn baan op binnen de commerciële wereld en startte mijn bedrijf: Pavone Lingerie.

 

 

Wat doet Pavone?


Met Pavone maak ik ondergoed van bamboe met een 3-laags bescherming. Deze bescherming werkt hypoallergeen en lekt niet door. Het ondergoed voelt aan als zijde en heeft een elegante uitstraling door het gebruik van zacht kant en mooie pasvormen.

 

 

Waarom ben je tot dit idee gekomen?


Omdat ik zowel LS als licht urineverlies heb, was ik genoodzaakt om katoenen inleggers te dragen. Ik vond dit zo onflatteus en vrouwonvriendelijk dat ik besloot zelf mijn ondergoed te ontwerpen. Dit was een proces van jaren waarin ik op zoek ging naar de beste stoffen en beste pasvormen. Ik blijf werken aan verbeteringen en nieuwe collecties. Nu heb ik een champagne en zwarte collectie voor vrouwen met 10 verschillende modellen slips en bijpassende bamboe topjes, een herenlijn en werk ik aan een badkledinglijn voor vrouwen.

 

Inmiddels maak ik duizenden vrouwen over de hele wereld ontzettend gelukkig met mijn ondergoed. Dat je het verschil maakt in kwaliteit van leven voor anderen, vind ik het allermooiste wat er is."

 

 

25% korting voor Olijf:

 

Pavone Lingerie heeft speciaal voor Olijf een kortingscode aangemaakt. Vul de kortingscode stichtingolijfpavone in bij je bestelling en je ontvangt maar liefst 25% korting op je aankoop! 

 

Meer info op de website van Pavone Lingerie.

 
 
 
 
 
 
Janneke en Martha Pavone
Foto: Janneke Schellekens en Martha Lameris.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lotgenote Martha Lameris vertelt waarom zij Pavone Lingerie zo fijn vindt:

 

"Op een dag, dat is alweer lang geleden, kreeg ik te horen dat mijn lichaamsklachten wezen op multiple sclerose. Dat bracht later ook chronische blaasproblemen met zich mee, waarbij kleine ongelukjes altijd onverwacht om de hoek kwamen kijken. Inlegkruisjes waren toen een oplossing.
 

Een aantal jaren later verdroeg ik die inlegkruisjes niet meer en bleek dat Lichen Sclerosus vulva (LS) daarvan de oorzaak te zijn. Dat was een lastige periode, waarbij ik mijn ondergoed en kleding zorgvuldig ging aanpassen. Nu ik achteraf terugkijk was dat een periode van behelpen en zoeken naar een passende oplossing.

 

Zo’n zoektocht is tegenwoordig wat eenvoudiger geworden. Ik hoef maar achter mijn PC te gaan zitten en vraag mijn vriend google naar informatie over LS. Zo kwam ik terecht bij Stichting Olijf, waarvan ik nog steeds de nieuwsbrief ontvang en recentelijk in oktober ook het door hun georganiseerde Olijf Congresdag heb bezocht. Dat vond ik wel bijzonder om zo maar meerdere vrouwen te ontmoeten die ook L.S. hebben. Het is niet iets waar ik snel over spreek. Helemaal niet op mijn leeftijd van bijna tachtig jaar. Gelukkig bestaat er in deze tijd meer openheid over. Dat is fijn om te ervaren.
 

Op deze Olijf Congresdag in Soesterberg had Janneke Schellekens met haar merk ‘Pavone Lingerie’ een stand met door haarzelf ontworpen en ontwikkelde modellen. De broekjes zijn voorzien van een uniek bamboe kruisje en er zijn ook bijpassende tops.

 

 

 

Vrouwelijk:

 
Een paar jaar geleden las ik een artikel over Pavone Lingerie. Wat mij direct in het oog sprong was dat de kruisjes van de broekjes van bamboe gemaakt waren. Ik weet hoe zacht dit materiaal is, dus ik bestelde meteen een aantal broekjes. In de loop der jaren werden dit setjes en ik ben reuze geholpen hiermee. Maar, ik ben ook heel enthousiast over de prachtige modellen, in vele kleuren en met kant vervaardigd. Zo vrouwelijk, zo sexy, zo uitdagend verleidelijk. Zelfs op mijn leeftijd en met de ongemakken die er zeker bij mij zijn. Ik voel en ervaar ze minder, omdat ik mijn lijf mooier eruit vind zien als ik mij na het douchen aankleed. Een fijn begin van de dag en dat is mij heel wat waard.
 

In mijn enthousiasme heb ik de broekjes overal waar ik dacht dat het helpend zou kunnen zijn, laten zien. Bij mijn dermatoloog, MS bijeenkomsten, (sport-)vriendinnen, enz. Hoe zou je anders kunnen weten dat het bestaat en dat iemand als Janneke zo gepassioneerd voor vele vrouwelijke ongemakken iets heeft weten te ontwikkelen. Dat maakt me blij.

 

Voor het eerst heb ik Janneke, na jaren mailcontact, mogen ontmoeten op de Olijf Congresdag: een warme betrokken vrouw. Ik gun alle vrouwen met diverse vulva ongemakken haar lingerie!"

 

 

 

 

 

Bron: www.olijf.nl