"Ik wil niet sterven": borstkanker van 'Charmed'-actrice Shannen Doherty nu ook uitgezaaid naar beenmerg.

30-11-2023 17:41

 

 

Auteur: Dieter Blarinckx - hln.be/celebrities

 

 

AFP / rv

Foto: AFP / rv.

 

 

 

 

 

CELEBRITIES:  De Amerikaanse actrice Shannen Doherty (52) is nog niet klaar om te sterven. Nadat ze te weten kwam dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar hersenen, maakt de ‘Charmed’-actrice nu ook bekend dat er een uitzaaiing op haar beenmerg is. In haar gloednieuwe podcast praat ze over leven met deze verschrikkelijke ziekte. “Ik wil nog niet sterven.”

 

Al enkele jaren kampt de voormalige actrice Shannen Doherty, vooral bekend van haar rollen in ‘Charmed’ en ‘90210, Beverly Hills’, met borstkanker in stadium 4. Nadat ze al eerder te horen kreeg dat de kanker uitzaaide naar haar hersenen, kwam ze zopas te weten dat er nu ook uitzaaiing gedetecteerd werd in haar beenmerg. Aan het Amerikaanse magazine ‘People’ vertelde de actrice alvast dat ze niet van plan is om te sterven: “Ik wil nog niet sterven. Ik heb nog zoveel te doen”, klonk het.

 

“Ik ben nog niet klaar met mijn leven. Ik ben nog niet klaar met liefhebben. Ik ben nog niet klaar om te sterven. Mijn beste en grootste herinnering moet nog komen”, vertelde Doherty aan het magazine.

 

 

 

Mijn podcast bevat leuke en minder leuke herinnerin­gen over het verleden, het heden en de toekomst

Shannen Doherty, ‘People’

 

 

 

Podcast ‘Let’s Be Clear with Shannen Doherty’


De actrice lanceert op 6 december ook haar eigen podcast, waarin ze wekelijks openlijk zal praten over leven met de gevolgen van kanker. ‘Let’s Be Clear with Shannen Doherty’ gunt de luisteraar ook een terugkijk op Doherty’s acteercarrière en persoonlijke leven, waaronder ook haar turbulente liefdesleven. Onlangs vroeg ze de scheiding aan van haar inmiddels derde echtgenoot. “Mijn podcast bevat leuke en minder leuke herinneringen over het verleden, het heden en de toekomst”, wou ze nog kwijt aan ‘People’.

 

Doherty kreeg in 2015 de diagnose van borstkanker en kondigde aan dat ze twee jaar later in remissie ging na het ondergaan van chemotherapie. Maar in 2019 werd ze terug zieker en kwam de kanker agressief terug. Het jaar daarop onthulde ze dat ze stadium 4 kanker had.

 

‘Let’s Be Clear with Shannen Doherty’ zal vanaf 6 december wekelijks te beluisteren zijn via jouw podcastprovide

 

 

Voor de Video van dit Artikel klik hier

 
 
 
 
Bron: www.hln.be