Jeroen Kramer kreeg in januari 2023 diagnose prostaatkanker: ‘Maar het is nu klaar’.

18-05-2023 16:39

 

 

Auteur: Maxime Segers - ad.nl/show

 

 

Jeroen Kramer.

Jeroen Kramer. 

Foto: Brunopress.

 

 

 

 

 

Jeroen Kramer heeft in januari 2023 de diagnose prostaatkanker gekregen. Dat maakt de 66-jarige presentator woensdag bekend in een video op Facebook, waarin hij ook goed nieuws heeft: ,,Ik ben genezen.”

 

Kramer bezocht in januari 2023 voor de eerste keer in zijn leven het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, dat gespecialiseerd is in kanker. Hij had toen net de diagnose prostaatkanker gekregen, zo legt hij in de video uit.

 

Woensdag was de presentator, bekend van het Sinterklaasjournaal en het Klokhuis, opnieuw in het ziekenhuis. Deze keer met een positieve reden. ,,Het is nu als het goed is klaar. Ik heb zojuist een bloedprik laten afnemen, om mijn PSA-waarden te laten testen, die moet aantonen dat het inderdaad gelukt is. Maar mij is verteld dat de kans dat het niet gelukt is uiterst miniem is. Dus ik loop nu, waarschijnlijk, hopelijk, voor het laatst in mijn leven uit de hal van het Antoni van Leeuwenhoek.”

 

Kramer is dolblij en heeft niets dan lof voor het ziekenhuis. ,,Ik ben genezen. Dank jullie wel, het lieve Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.”

 

 

Voor de Video van dit Artikel klik hier

 
 
 
 
Bron: www.ad.nl