Keeperstrio N.E.C. vraagt met roze tenue aandacht voor borstkanker.

30-09-2023 17:10

 

 

 

Keeperstrio N.E.C. vraagt met roze tenue aandacht voor borstkanker

 

 

 

 

Evenals vorig seizoen vragen de keepers van N.E.C., Jasper Cillessen, Robin Roefs en Rijk Janse, aandacht voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Dit doen ze door het dragen van een speciaal roze tenue dat tevens in de fanshop te verkrijgen is. Middels deze actie hoopt N.E.C. een mooi geldbedrag op te halen om op die manier bij te dragen aan het goede doel.

 

Door in het roze keeperstenue aan te treden in de wedstrijden gedurende de maand oktober, vragen de keepers van N.E.C. aandacht voor Pink Ribbon. Middels de veiling van de shirts en handschoenen die zij dragen en door een deel van de opbrengst van de shirtverkoop af te dragen, tracht N.E.C. een mooi bedrag op te halen voor Pink Ribbon. N.E.C. speelt minstens vier wedstrijden deze maand, daar kan er nog één bijkomen afhankelijk van de speeldatum van de bekerwedstrijd tegen Roda JC.

 

In de aankomende thuiswedstrijd, de derby tegen Vitesse, zullen de keepers voor het eerst te zien zijn in het roze tenue. Vanaf vandaag is het tenue ook in de fanshop van N.E.C. verkrijgbaar. De shirts zijn alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus ben er snel bij! Let op: het shirt is alleen te koop in de fanshop in het Goffertstadion of in de fankar (niet online). Wil jij een extra bijdrage doen aan Pink Ribbon? Klik dan op onderstaande link om naar de donatiepagina te gaan.

 

 

KLIK HIER OM TE DONEREN.

 
 
 
Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding. Zij zijn er speciaal voor alle vrouwen in Nederland die te maken krijgen met borstkanker. Jaarlijks vinden er zo'n 16.000 diagnoses plaats, waardoor één op de zeven vrouwen in Nederland deze diagnose krijgt. 
 
 
De organisatie zet zich in voor onderzoek naar de preventie van borstkanker, de behandeling ervan en zorgt voor een goed leven na de genezing.