Khloé Kardashian blikt terug op haar huidkanker-ingreep en geeft belangrijke waarschuwing.

22-09-2023 17:22

 

 

Auteur: ZARA JANSEN - cosmopolitan.com/nl/entertainment

 

 

Khloé vertelt openhartig over haar 'skin cancer journey'.

 
Afgelopen jaar deelde Khloé Kardashian dat ze met spoed was geopereerd aan een huidkankerplekje op haar wang. Even schrikken, natuurlijk, maar inmiddels maakt de 39-jarige realityster het goed. Gisteren via haar Snapchat story blikte ze daar op terug, met de belangrijke boodschap: laat je checken.
 
 
 

Het ging om een klein vlekje op haar wang, waarvan ze een lange tijd dacht dat het gewoon een puistje was. Dat bleek dus om een melanoom te gaan. Gelukkig is haar dokter erin geslaagd om niet alleen de tumor te verwijderen, maar haar ook compleet kankervrij te maken. Ze geeft Dr Fischer een shout-out: “Hij heeft een f*cking stellar job gedaan door het litteken zo klein mogelijk te houden”, waarna ze een foto deelt van haar hechting, een deukje in haar gezicht. "Ik klaag zeker niet, ik heb liever een litteken dan een melanoom."
 

Nu, negen maanden later, heeft Khloé dat deukje laten opvullen met filler. "Geduld is een schone zaak en het was belangrijk om te wachten dat het medisch safe was om met filler aan de slag te gaan". En dan nog de belangrijkste boodschap van Khloé: “Wees alsjeblieft consistent met je huidkankerchecks! Het kan iedereen overkomen!"

 

 

 

Khloé Kardashian kleed zich als BDSM Barbie >
 
 
 

Huidkanker is de meest voorkomende kanker:


Huidkanker is zowel in Amerika als in Nederland de meest voorkomende soort kanker. "Gelukkig is het ook de best te voorkomen vorm van kanker," aldus Khloé. Ze wijst haar volgers nogmaals op het belang van goede zonbescherming en het checken van je huid. Ze spoort iedereen aan om in elk geval jaarlijks hun huid te laten checken bij een dermatoloog. "Ook als je vermoedt dat het niets is, kan het nooit kwaad om er even naar te laten kijken. Eén check kan je leven redden!" Wij wensen haar (en jou!) nog veel gezondheid en liefde toe.

 

 

Voor de Video van dit Artikel klik hier

 

 

Bron: www.cosmopolitan.com