Longkanker Nederland en Longoncologie.nl gaan samenwerken om informatie beter beschikbaar te maken.

17-08-2023 17:24

 

 

  

 

 

Longoncologie nl

 

 

 

 

Wat is longoncologie.nl? Longoncologie.nl is een onafhankelijk platform voor zorgprofessionals binnen de longoncologie. Zij werken samen met een wetenschappelijk adviesraad en andere experts om zorgprofessionals op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen binnen de longoncologie.

 

Volgens Lidia Barberio, directeur van Longkanker Nederland, is het prettig voor zorgprofessionals om al het nieuws over behandeling en onderzoek bij longkanker te kunnen vinden op één plek. “Longoncologie.nl biedt op een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke manier de allernieuwste informatie. Heb je bijvoorbeeld een congres gemist, dan vind je hier de highlights”.

 

 

Waarom samenwerken?


Longkanker Nederland wil graag dat alle mensen die geraakt worden door longkanker kunnen beschikken over informatie die hen helpt en ondersteunt. Helaas is het nu niet altijd zo dat zorgprofessionals patiënten weten welke informatie Longkanker Nederland allemaal heeft en daarom hun patiënten er niet altijd op kunnen wijzen.

 

Door samen te werken met het onafhankelijke platform longoncologie.nl wil Longkanker Nederland haar informatie beter ontsluiten bij de zorgprofessional.

 

Longoncologie.nl zal vooral nieuwe door Longkanker Nederland ontwikkelde patiënteninformatie bij de zorgprofessionals onder de aandacht brengen. Zo zijn zorgprofessionals snel op de hoogte van beschikbare nieuwe informatie welke in de dagelijkse praktijk inzetbaar is. En zo helpen we elkaar en uiteindelijk de patiënt.

 

 

Ben je zorgverlener en heb je nog geen toegang tot longoncologie.nl

 

Klik hier om je vrijblijvend te registreren.