Mindfulness bij De Eik te Eindhoven op 31 Mei 2024.

31-05-2024 15:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness:

 
 
Na Mindfulness, samen verder.
 

Voor ieder die elders of in De Eik Mindfulness volgde, welkom! De mindfulness training maakte wel duidelijk dat mindfulness een methode is om wat je meemaakt te hanteren, een manier van kijken en doen, zeg maar ‘een weg’. Het vraagt na de training vaak nog al wat om dat wat je er van hebt meegenomen ‘wakker te houden’. Zeker als het leven van alles brengt dat een antwoord vraagt en ondertussen de buitenwereld roept om Meer, Groter, Gelijk, De Beste enzovoorts… In de groep heb je gemerkt dat het helpt samen te oefenen en/of stil te staan bij een thema en elkaars ervaringen. Fijn dus om dat ‘wakker houden’ te ondersteunen en samen te doen!

 

Daarom deze uitnodiging: 1x in de maand komen we samen, halen inzichten op, kijken naar thema’s als angst, blijdschap, weerstand… en natuurlijk herhalen we bekende meditaties.

 

 

 

 

Belangrijk!

 

Meld je aan door alle gegevens in te vullen op het inschrijfformulier selecteer een maand en vervolgens de datum & tijd van keuze (eventueel meerdere) en klik op aanmelden. 

 
 

Na aanmelding ontvang je z.s.m. een reactie van ons per Email (kan in SPAMbox terecht komen). 

 
 

Mocht je nog niet eerder een activiteit hebben bijgewoond bij De Eik, kun je per mail of telefonisch benaderd worden voor meer informatie om de aanmelding compleet te maken.

 
 

Wij gaan zeer vertrouwelijk en zorgvuldig om met je gegevens, conform de AVG regels.

 

 

  • Datum 31 mei 2024
 
  • Tijd: 15:00 tot 16:30 uur
 
  • Prijs: € 3,- of 1 strip per persoon per keer
 
  • Adres: Centrum De Eik, Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven