Na diagnoses van borst- en huidkanker ontvangt Sarah Ferguson eindelijk goed nieuws.

02-03-2024 16:49

 

 

Auteur: STB - hln.be/royalty

 

 

AFP

Foto:  AFP.

 

 

 

 

ROYALTY: Sarah Ferguson (64) - de voormalige echtgenote van prins Andrew - heeft eindelijk goed nieuws ontvangen. Ze onderging in januari een operatie voor huidkanker en de ziekte lijkt zich sindsdien niet meer te verspreiden. Ferguson kreeg het de afgelopen jaren al hard te verduren op gezondheidsvlak. Afgelopen juli kreeg ze de diagnose borstkanker, die ze inmiddels ook al overwonnen heeft.

 

Sarah Ferguson heeft de afgelopen jaren flink wat gezondheidsproblemen doorstaan. In juni vorig jaar kreeg ze te horen dat ze borstkanker had, maar ze heeft deze ziekte intussen overwonnen. Sarah liet haar borsten verwijderen tijdens een operatie, die acht uur heeft geduurd. Helaas werd niet veel later een kwaadaardige moedervlek ontdekt, wat leidde tot de diagnose van huidkanker.

 

Begin dit jaar ging ze opnieuw onder het mes, en het recente onderzoek heeft dus eindelijk positieve resultaten opgeleverd: de huidkanker heeft zich niet verder verspreid en er zijn geen nieuwe kankercellen gevonden. “De prognose is goed, hoewel ze in de toekomst regelmatige controles zal moeten ondergaan”, aldus een vriendin van haar die met ‘Daily Mail’ sprak. “Dit nieuws is een enorme opluchting voor Sarah en haar gezin na een zeer stressvolle tijd van angstig wachten op de resultaten.”

 

 

 

Bron: www.hln.be